Весілля у високосний рік: коли можна одружуватися у 2020 році » Новини Чернівці: Інформаційний портал «Молодий буковинець»

  • Post author:
  • Post category:Uncategorized

Езотерика аналогічно не розглядає прикмету як привід відкласти весілля на потім. Навпаки, багато людей з езотеричними здібностями вважають високосное час допомагає людині, дарує можливість кардинально змінити особисте життя на краще. Церква і наука не забороняють укладати шлюб чи вінчатися у високосний період. Тому ця дата нічим не відрізняється від інших дат.

Однак в історії є приклади відомих та талановитих людей, які народилися саме у високосний рік. Наприклад, Юлій Цезар, Леонардо да Вінчі, Девід Копперфілд, Марк Цукерберг. Літнім людям не варто у високосний рік готувати собі одяг на похорон – щоб смерть не прийшла раніше за встановлений термін. На урочистість запрошують гостей, у яких наречений та наречена впевнені, як у собі. Якщо є хоч найменші сумніви, краще не ризикувати.

високосний рік для весілля

У 2020 році найбільш сприятливими місяцями є березень, травень, вересень та жовтень. Якщо ви серйозно налаштовані створити сім’ю, то за допомогою місячного календаря ви можете спланувати весільну церемонію в один з найкращих днів у місяці. Молодятам по дорозі в місце реєстрації шлюбу не можна озиратися назад. Весілля є одним з важливих та урочистих подій в житті людини, адже це новий життєвий етап до якого всі молоді пари дуже скрупульозно підходять. Не дивно, що саме з цією урочистістю пов’язано безліч прикмет та забобонів.

Чому не можна виходити заміж у високосний рік

У даному випадку поняття високосного року суто поняття літочислення та календаря – і не більше. Я вірю, що кожен рік, який є у нашому житті, – благословенний Богом. Він подарує сім’ї не тільки матеріальний достаток, але любов і ніжність на довгі роки. Народні повір’я обіцяли молодятам, почали спільне життя в червні «медову» життя.

Особливо не щастить тим, хто з’явився на світ 29 лютого. Мало того, що рік поганий, так ще й День народження раз на чотири роки. А з https://pallet.vn/page-13/ іншого боку, вся справа у ставленні до тієї чи іншої події. Якщо Ваш малюк народився в такий рідкісний день, значить, він особливий.

Чи можна заходити в торговий центр чи магазин з собакою?

Це стосується навіть найближчих родичів. Також не рекомендується давати приміряти свої прикраси після одруження, ризикуєте віддати своє щастя. В даній ситуації, загальний календар не визначає долю людини. Якщо виникає необхідність розрахувати найбільш вдалий період для шлюбу, слід звернутися до астролога, який створить персональний гороскоп сприятливих дат. Весільна церемонія – це один з найбільш відповідальних і святкових епізодів у житті молодих пар.

З допомогою нумерології дізнаються характер людини – за датою народження, сприятливість певної дати для укладення угод і здійснення значущих вчинків. Обійти увагою таку значущу подію як одруження нумерологи не могли. У високосний рік не можна продавати або обмінювати тварин, птахів і взагалі всю живність. Якщо вас не лякають роки високосні, вдови чи вдівця, можете дізнатися, які народні прикмети допоможуть створенню щасливого сімейного життя. Відгуки людей, які вступали в шлюби в попередні високосні роки (2016, 2012 і т.д.) є різні. Подібна легенда існувала і у наших предків.

У заповнену маршрутку зайшла вагітна. Водій вразив своїм вчинком…

Незважаючи на всі прикмети та забобони, з радістю проживіть 2016 рік. Адже збувається те, про що ми думаємо і в що віримо. Не варто цього року одружуватися в жовтні та листопаді. Ці місяці, на думку астролога, перебуватимуть під впливом Урану та Плутону, що несуть у собі руйнування. Навіть найзакоханіше пари може спіткати розлучення, застерігає він. Як пояснили у відомстві, перед високосним роком завжди укладається більше шлюбів.

Взути босоніжки – значити напророкувати собі невдале заміжжя. Важливо щоб заперечення даної прикмети було у обох партнерів. В іншому випадку розбіжність в упередженнях призведе до конфлікту. Щоб не допустити сварку, не варто загострювати ситуацію.

Наприклад, високосний рік вважається найбільш невдалим для одруження. З точки зору астрології кожен новий чотирирічний цикл символізує новий етап у житті, а високосний рік вважається початком циклу. У такі роки слід відповідально ставитися до будь-яких починань.

Весільну скатертину молоді зберігають і розстеляють на столі на 3 наступні роковини, щоб спілка була міцною, а в будинку оселився достаток. Прикраси краще надіти старовинні, передані у спадок. Вони символізують вічне кохання та міцність союзу. Один із пари помре до наступного високосного року.