Наукові записки Історичні науки Випуск 47.

  • Post author:
  • Post category:Uncategorized

Увесь електронний архів випусків опубліковано на сайті Наукової бібліотеки Тернопільського національного педагогічного універистету імені Володимира Гнатюка. Редакція НАУКОВИХ ЗАПИСОК запрошує долучитися до колективу авторів та зробити свій внесок у розвиток наукової думки України. Німецько-австрійські війська на продовольчому ринку Української держави П. Збірник входить до міжнародної наукометричної бази Index Copernicus International.

наукові записки

У виданні публікуються статті провідних вітчизняних та іноземних учених, а також здійснюється популяризація наукових досліджень із педагогічних наук. Збірник «Наукові записки Міжнародного гуманітарного університету»заснований як наукове видання. Міжнародний гуманітарний університет – вищий навчальний заклад колективної форми власності, який було засновано 20 серпня 2002 року на підставах положень національної програми «Освіта», принципів Концепції розвитку гуманітарної освіти в Україні та вимог чинного законодавства. Зараз Міжнародний гуманітарний університет є найбільш перспективним вищим навчальним закладом нашої країни та є унікальним поєднанням сучасного європейського підходу та класичних академічних традицій. Редакційна колегія не завжди поділяє думку авторів часопису “Університетські наукові записки”. Включений до переліку наукових фахових видань України (юридичні, економічні науки, науки з державного управління). Редакція журналу запрошує науковців, аспірантів і студентів подавати наукові статті до випуску № 11 .

Використання матеріалів сайту можливе лише при згоді адміністрації порталу та активного посилання.Всі права захищено!

Упродовж своєї історії університет утвердився на високому міжнародному рівні як європейський вищий навчальний заклад. На сьогодні університет співпрацює із сотнею університетів у 50 країнах світу. © Хмельницький інститут регіонального управління та права, 2002. © Хмельницький інститут регіонального управління та права, 2003. © Хмельницький інститут регіонального управління та права, 2004.

Літературознавство» – рецензоване наукове видання відкритого доступу, що публікує статті в галузі літературознавства. У збірнику вміщено статті, де розглядаються актуальні питання наукових досліджень докторантів, аспірантів, викладачів навчальних закладів та співробітників наукових установ України, які працюють у галузях педагогічних наук. Збірник готується до друку співробітниками кафедри загальногуманітарних дисциплін Міжнародного гуманітарного університету.

Ректор – Богданов Ігор Тимофійович, доктор педагогічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України. Електронна копія журналу у відкритому доступі зберігається у репозитарії Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова. romcbkr Національний педагогічний університет імені М. Драгоманова є активним суб’єктом європейського освітнього простору. Драгоманова – державний вищий навчальний заклад IV рівня акредитації з понад 180-річною науковою й освітньою традицією.

ВІДДІЛ ІСТОРІЇ

Модернізаційні процеси в промисловості Чернігівської губернії другої половини ХІХ ст. (на прикладі Ніжинського повіту). Перелічені нижче статті об’єднано в Академії. Повторювані посилання враховуються лише для першої статті. Редакція не розголошує ніякої інформації щодо рукописів (включаючи їх отримання, зміст, статус у процесі розгляду, критику Рецензентів або остаточний стан) іншим особам, окрім Авторів та Рецензентів.

Видання має мультидисциплінарну спрямованість.В ньому викладаються результати досліджень науково-педагогічних працівників та практиків у галузях права, філософії, історії, політології, психології, лінгвістики та перекладознавства, дизайну, мистецтвознавства. України», наукових установ і закладів освіти України. Рекомендовано Вченою радою Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя. Статті приймаються до друку до 01 квітня, 01 серпня та 01 листопада поточного року. Матеріали, надіслані авторами пізніше зазначених термінів, приймаються до розгляду з метою публікації в наступному випуску, якщо автор не повідомить про своє бажання зняти матеріали з розгляду. Журнал практикує політику вільного поширення наукової інформації та негайного відкритого доступу до опублікованого вмісту. Користувачам дозволяється читати, завантажувати, копіювати, поширювати, друкувати, шукати, або робити посилання на повні тексти статей у журналі, попередньо не запитуючи дозволу у видавця або автора.

Матеріали будуть корисними та цікавими науковцям, викладачам, економістам-практикам, студентам. Університет посів 18 місце в національному рейтингу вищих навчальних закладів «ТОП – 200 Україна» 2017 року.

Редакційна колегія невпинно працює над підвищенням якості видання. Метою журналу є популяризація та оприлюднення результатів наукових досліджень в різних галузях економічної науки на основі відкритого доступу до публікацій авторів. Видання « Наукові записки » (Серія педагогічні науки) включено до переліку наукових фахових видань із педагогічних наук (Наказ Міністерства освіти і науки України № 1328 від 21 грудня 2015 р., додаток 8). Важливим напрямком науково-дослідної роботи професорсько-викладацького складу Міжнародного гуманітарного університету є видання збірника «Наукові записки Міжнародного гуманітарного університету». Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія» серія «Економіка» – періодичне фахове наукове видання. Електронну версію журналу включено доНаціональної бібліотеки України імені В.І. Вернадськогота відображено на всеукраїнському сайтіУкраїнські наукові журнали.

До друку приймаються наукові статті, які раніше ніде не публікувалися. Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше. Електронна версія фахового серійного видання. Освітній процес в УСРР 1920-х років в історіографії доби сталінського тоталітаризму (1930-і — перша половина 1950-х ро-ків). Співпраця України з Радою Європи в галузі реформування шкільної історичної освіти. Шульгіним стану освіти в Україні на зламі ХVІІІ— ХІХ ст. Основні напрямки аграрної політики Німеччини в Рейхскомісаріаті Україна в 1941—1944 рр.