Як допомогти монолитовцам в “Сталкер Поклик Прип’яті”?: поради фахівців

  • Post author:
  • Post category:Uncategorized

Головний герой гри – майор Дегтярьов, відправлений службою безпеки України. Його головні завдання – відшукати і досліджувати всі впали вертольоти. Два вертольоти виявляються збитими невідомим електричним зарядом величезної сили. Ще в одному знаходиться інформація про трьох точках евакуації, на яких можливо є пілоти вижили. Паралельно з головним завданням герой виконує другорядні, які отримує від сталкерів, торговців і ватажків угруповань. В ході розслідування Дегтярьов дізнається про “Виріб № 62”, яким власне і були збиті вертольоти. Ця знахідка призводить майора у шляхопровід “Прип’ять 1”, який веде до самого міста-примари Прип’яті.

де знайти інструменти в сталкер зов припяти

Підніміться на другий поверх, перейдіть в ліве крило, зійдіть вниз, поверніть вліво, потім знову на другий поверх, але вже іншими сходами. У холодильнику знайдете третього солдата. При даного завдання провідник тут же піде з бази військових. Ви не зможете перейти в інші локації з Прип’яті. Тому, спочатку виконайте все доп.

З чого почати?

Після того як ви зі своїми попутниками потрапите в тунелі, потрібно буде подолати масу аномалій і пройти через заслін монолітовцев. Після того як дістанетеся до капітанського містка, ви побачите, що на штурвалі висить артефакт (він-то і є джерелом дивного світіння). В ході проходження комп’ютерної гри S. Вам доведеться перетнути околиці колишнього заводу «Юпітер». Пройти доведеться через занедбану залізничну станцію, контрольно-пропускний пункт заводу і зенітно-ракетний комплекс «Волхов», де знаходяться в «Сталкері.

Як полагодити гаус гармату в поклик Прип’яті

Терміново йдіть на базу і готуйтеся до нападу. Проходження гри Сталкер Заклик Прип’яті триває. 3 документ — йдіть з їдальні в попередню кімнату. Стрибайте вниз в пролом в підлозі. Спустіться до величезних казанів. Поруч з ними стіл, на ньому документ.

Шлях з Прип’яті на Затон не з близьких і поділений на відрізки. Спочатку належить дістатися до станції «Янів», а потім уже до «Скадовська». На першому https://www.ua-reporter.com/uk/news/chotyry-gry-uviyshly-u-zal-slavy-videoigor відрізку прокладеного маршруту переважатиме виступить Гарік, причому безкоштовно (на зворотному шляху відіграється), на другому — Лоцман.

В укритті сидите і чекайте, поки все не закінчиться. Про кінець викиду буде повідомлення по радіозв’язку. Якщо ви хочете заробити багато грошей, то можна скористатися наступним радою. В процесі проходження потрібно отримати досягнення «Мисливець на мутантів». Воно дає щоденний приріст боєприпасів у вашому особистому ящику. Поспіть два-три години, потім заберіть амуніцію з ящика і продайте її. Таку дію можна виконувати до нескінченності, ну або до моменту досягнення порогу вашої жадібності.

СКАТ-5 лежить біля виходу з тунелів ВНЗ «Коло», приблизно в середині аномалії «Багно». Поруч зі світінням можна відшукати секрети Сталкера. «Поклик Прип’яті» передбачає, що крім смертельних аномалій там можуть виявитися вельми корисні речі. По рухомих колам на воді можна визначити місцезнаходження цінного артефакту (місце розташування змінюється з кожним викидом). У евакуаційної точці стоять вертушки. Доведеться однак розчистити від ворогів територію. Ховайтеся в поглиблення, тримайте оборону.

Бармен заздалегідь попереджає, що на об’єкті був помічений сильний джерело радіації. Ковальський переговорив зі штабом. Військові не хочуть посилати вертушки до з’ясування причин падіння колишніх. Поруч з базою зафіксований пересувається сигнал.

Отже, я знайшов останні інструменти для калібрування і зустрів старих друзів, яким недавно допоміг. Тепер я вирушаю на Затон, щоб поговорити з техніком карданами про зразок невідомої зброї. Необхідно полагодити його і з’ясувати, чи можна з його допомогою збити вертоліт. 5 документ — з лабораторії йдіть в приміщення Ліфт. На нижньому поверсі увійдіть в відкриту шахту, заберіть вгору по платформах і сходах. Стрибайте на верхній поверх, що відкритий.

Наступна кімната — три бюрера, убийте їх. На столі у труби лежить документ. Говоримо з ним, відсилаємо до Зулуса, і команда готова. Вхід на майданчик з вертольотом заміновано, і пройти до об’єкта можна тільки уздовж паркану. Після того, як ви дістанетеся до вертольота, необхідно забрати біля нього чорний ящик, інформацію з якого потрібно буде розшифрувати у місцевого техніка. Випробувальний цех знаходиться поруч, а точніше під аномалією «Залізний ліс«. До неї мене проводив один сталкер з бару.

Тепер вони будуть готові прийняти монолітовцев в свої ряди. За виконання цього побічного квесту головний герой буде нагороджений бронекостюмом Боргу ПС5-М, мають універсальну захист. Встановіть вибухівку на двері дитячого садка, увійдіть всередину після вибуху. Усередині ходять полтергейсти і зомбі.

Виконуємо завдання і також відправляємо Соколова разом з костюмом до Зулуса. Отже, де інструменти в «Сталкері» («Поклик Прип’яті»)? Запасаємося зброєю, набоями, аптечками і рухаємося до локації «Тартак». По дорозі вам зустрінуться натовпу супротивників, і перш ніж ви дістанетеся до головного будинку, доведеться витратити добру частину амуніції.

4 документ — з центру дуйте в Лабораторію. У центрі затопленого приміщення пристрій «Веселка». Отже, Кардан розповість, як брав участь при розробці даної штуки. Щоб її полагодити, треба добути ще інформацію. Кардан дасть картку доступу до випробувального цеху. Після того як вийшли на денне світло, вас зустріне командир Ковальський.